Stand-up comedy in Sint-Gummaruskerk

Parkfeestencomité organiseert op zaterdag 21 maart 2015 om 20.00 uur een schitterende avond stand-up comedy met Jeron Dewulf in de Sint-Gummaruskerk.

Lees meer

Tankslag: voorwaarden en prijzen zijn gekend
Wens je deel te nemen aan de gezamenlijke sanering van stookolietanks? Dan kan je nog tot 31 december 2015 terecht bij de firma All-in tankservice uit Geel. Voor de cluster Grobbendonk, Heist-op-den-berg, Herenthout, Hulshout en Nijlen koos de stuurgroep deze firma omdat zij een aanbod had voor alle deelnemers en bovendien een zeer goede prijs kon voorleggen. Je vindt een overzicht van de prijzen op www.iok.be/tankslag.

Lees meer

Speelpleinwerking Herenthout werft aan!

We zoeken massa's vrijwillige pleinanimatoren vol zotte ideeën die het beste van zichzelf willen geven. Ben je 16+ en wil je graag een zakcentje bijverdienen en toch vakantie hebben? Dan is SPW er voor jou! Solliciteren doe je zo snel mogelijk.

Lees meer

Jobstudent/pleinverantwoordelijke voor speelpleinwerking gezocht
Het gemeentebestuur van Herenthout zoekt een jobstudent (M/V) voor de periode van 6 juli tot 31 juli 2015. Hij/zij zal nauw samenwerken met de jeugddienst en de speelpleinwerking in goede banen leiden.

Lees meer

Breng tussen 20 en 28 maart je oude elektro naar het containerpark en win een picknick voor de hele gemeente!

Net als in 2014 organiseert onze gemeente samen met Recupel een actie om zoveel mogelijk kapotte of niet gebruikte elektro-apparaten in te zamelen en te recycleren via het containerpark. Het is dé kans om afscheid te nemen van kapotte elektro-apparaten en toestellen die je niet meer gebruikt of die bij jou thuis blijven liggen in kasten, op zolder, in je tuinhuis of garage.

Lees meer

Skatepark verwijderd om veiligheidsredenen
Omdat het skatepark onherstelbaar beschadigd is, heeft het gemeentebestuur dit omwille van veiligheidsredenen weggehaald. We hopen om in 2016 het skatepark te vernieuwen.

Lees meer